Hoe vier je nou de geboorte van je kind in deze tijden

De geboorte van je kind is natuurlijk een geweldig iets. Het op de wereld zetten van nieuw leven is toch het meest mooie wat er is. En dat wil je met de hele wereld delen en je wilt je kind aan iedereen laten zien. Maar hoe doe je dat nu in deze rare tijden waar wij inzitten met zijn allen?

Annemarie Schelfhout en Jesper Hiemstra maken er maar gewoon het beste van. Op 15 maart jongstleden mochten zij hun dochter Jett op de wereld verwelkomen. En uiteraard wil je dat van de daken schreeuwen. Alle familie, vrienden en kennissen wil je dan natuurlijk kennis laten maken met je mooie prinses. Maar dat gaat nu helaas even niet en bedachten Annemarie en Jesper gewoon het volgende: kraamvisite voor het raam, oftewel raamvisite! Hup barkrukken voor het huis en kijken maar naar hun mooie kleine meid, maar dan door het raam. Opa en oma hebben de kleine natuurlijk al wel even gezien maar hadden het natuurlijk ook graag anders gezien. Maar je moet er het beste van maken en een positieve draai aan geven.

Annemarie en Jesper, van harte gefeliciteerd met jullie lieve kleine Jett. Raakt Media wenst jullie alle geluk en gezondheid van de wereld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *