Juno opzoek naar avontuur

Juno is een knappe zwart witte kater, inmiddels gecastreerde, met geschatte geboortedatum: 03-06-2015. Geboren in juni, vandaar de naamgeving Juno. Klinkt best stoer, vindt u ook niet? Eerlijk is eerlijk, hij veroorzaakte een beetje overlast bij de vinder. Op zoek naar een vast woonplekje, maar als (toen nog) ongecastreerd was hij meer bezig om zijn sporen uit te zetten dan om vriendjes te maken. Inmiddels heeft hij de zaken omgekeerd. En wat is hij leuk!

Het hokjesverblijf, daar is hij nu wel klaar mee. Inmiddels in de open kattenkamer om te wennen en wat wil hij graag de pootjes strekken. Aanhankelijk geeft hij kopjes, maar naast al die gezelligheid is het ook zeker een actieve kat, graag op avontuur. Een leven als binnenkat gaat hem niet gelukkig maken. Natuurlijk eerst goed wennen op zijn nieuwe huisadres, hij moet weten waar hij woont en genoeg vertrouwen hebben om terug te komen.

De omgang met andere katten lijkt geen probleem. Of Juno het ook een geweldig idee vindt om samen te wonen met een hond is niet bekend. Vermoedelijk is een gezin met wat oudere kinderen geen probleem. Keurig kattenbakzindelijk en inclusief gezonde eetlust. Komt u kennismaken? U bent welkom. Bij dierentehuis ’t Schuthok werken ze alleen op afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *