Kater Kruimel

Kruimel is een grote zwarte kater met een klein wit borstvlekje. Hij is gecastreerd en zijn geboortedatum is 4-6-2009. Wegens verdrietige familieomstandigheden kwamen drie katten voor adoptie: moeder Poppekop met haar twee ruim volwassen zoons Kruimel en Sjeep. Ze mogen apart van elkaar geplaatst worden en vandaag is Kruimel aan de beurt. Hoewel, Kruimel? Officieel heet hij een beetje anders hebben wij uit goede bron vernomen. Als u komt kennismaken en nieuwsgierig bent, fluisteren we het u op veilige afstand toe. Het is akkoord om alle papieren op Kruimel te laten staan.

Een beetje spannend is alles wel maar Kruimel is dapperder dan Sjeep. Hij komt meer contact maken en opvallend is zijn stemgeluid, iets met een stevige miauauw! Heel grappig om te horen. Nee, hij miauwt niet overmatig. Inmiddels is hij aan het wennen in de open kattenkamer waar hij stoutmoedig een rondje heeft gelopen. Daarna heeft hij wel weer snel de veiligheid van zijn hokje opgezocht. Morgen gaat hij de rest verkennen, het komt wel goed. Met andere katten verwachten wij geen problemen aangezien hij zijn oude thuis ook jaren heeft gedeeld met mamapoes en broer.

Net als zijn broer Sjeep was ook Kruimel toe aan een gebitsschoonmaakbeurtje bij de dierenarts. Inmiddels is alle tandsteen keurig verwijderd. Er werd een ieniemienie gaatje rechts onder gevonden maar daar hoefde niets aan gedaan te worden. Hij kan er weer helemaal tegen aan.

Gezien zijn leeftijd krijgt hij seniorenbrokjes met als bijgerecht een beetje zacht. Kruimel is niet gewend aan de omgang met honden en ook kleine kindjes in huis kent hij niet. Bij voorkeur graag een volwassen omgeving waar hij, eenmaal gewend, lekker naar buiten kan. Tot die tijd is hij keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u een warm en gezellig plekje voor dit Kruimeltje (ahum)? Kom kennismaken; u bent welkom! 
Bij dierentehuis ’t Schuthok werken ze alleen op afspraak. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *