Nieuws vanuit Raakt Media

Ja beste volgers jullie lezen het goed: vanaf 1 november blijft de website online maar wordt hier geen nieuws meer op aangevuld. De reden hiervoor is heel mooi en wij zijn heel dankbaar, want aan het einde van dit jaar mogen mijn partner en ik voor de eerste keer ouders worden.

Raakt en het ouderschap
Raakt Media is prima te combineren met het ouderschap, mits we niet in de situatie zitten waarin we momenteel met alle inwoners in beland zijn. En deze crisis heeft momenteel ook de nodige gevolgen voor Raakt Media. Vanaf het begin hebben we een prachtige groep ondernemers die ons idee vertrouwt en de meerwaarde voor vele partijen inziet. Helaas was dit voor een andere groep door de crisis niet mogelijk en is er ook een groep die deze meerwaarde niet inzag. Dit heeft tot gevolg, dat ik helaas, budgettechnisch gezien, geen vervanging heb kunnen vinden.

“Tijdelijk” tussen haakjes
Zoals jullie kunnen lezen op de afbeelding staat “tijdelijk” tussen haakjes. De reden hiervan is, dat ook ik echt geen idee heb wat de toekomst in deze onzekere corona periode gaat brengen. En hoe mijn leven er uit gaat zien met een klein, mooi, nieuw wondertje. Uiteraard is de wens er om door te gaan en sta ik nog voor de volle 100% achter de visie van Raakt Media, maar het moet te allen tijde ook haalbaar zijn, zowel zakelijk als privé.

Bedanken
Natuurlijk wil ik jullie, als trouwe volgers, hartelijk bedanken voor de bijna 2 jaar dat jullie Raakt Media volgen. Zonder jullie heeft Raakt Media uiteraard geen zin. Het aantal volgers dat nog steeds blijft groeien hier op de website maar ook op Facebook en Instagram bewijst maar weer dat er echt behoefte is aan een nieuws/informatie platform. De ingestuurde artikelen, de feedback, maar ook de lieve woorden die wij met regelmaat mochten ontvangen over hoe blij jullie waren met onze inzet heeft ons laten groeien en bloeien. Maar ook de adverteerders die vanaf dag één in ons geloofd hebben, wil ik via deze weg hartelijk bedanken, want zonder hun was het onmogelijk om Raakt Media te laten bestaan en vele mensen een platform te geven om zichzelf te laten zien.

Met dubbele en gemengde gevoelens beëindig ik dit artikel, nog één keer gaan we er met elkaar een week met mooie artikelen van maken. En wie weet tot in het nieuwe jaar, het gaat jullie allemaal goed. Let goed op jezelf en elkaar en blijf gezond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *