Nieuwtjes vanaf het Raakt front

Bijna iedereen zit momenteel in de vakantie modus en ja dat gaan wij ook doen. Daarom willen wij met jullie delen dat de deuren van Raakt Media van 1 augustus tot 1 september gesloten zijn. Wij gaan genieten van een heerlijke vakantie in eigen land en gaan ervoor zorgen dat wij vanaf 1 september weer helemaal opgeladen voor jullie klaar staan.

Mocht je in deze periode nu leuke dingen bedenken voor op de Raakt Media website of je vereniging, sportclub, bedrijf vanaf 1 september eens flink onder de aandacht brengen? Zijn jouw (schoon) ouders of opa en oma zoveel jaar getrouwd, behaalt een bijzonder persoon een mooie leeftijd en wil je hem of haar in het zonnetje zetten? Of ga je eerdaags bevallen en wil je dit mooie nieuws delen? Schroom niet en e-mail ons via info@raaktmedia.nl. Na de vakantie worden alle e-mails op volgorde van binnenkomst behandelt.

Hoe leuk is het om deze pagina steeds meer een persoonlijk tintje te geven juist in deze bijzondere coronaperiode.

Andere deuren
Ja wij zitten niet stil en we hebben nog een tweede nieuwtje. Tevens sluiten wij vanaf 1 augustus de deuren aan de Zandvaart. Gezien de pittige tijd waarin wij momenteel allemaal leven moeten we allemaal keuze’s maken en helaas zijn dit niet altijd de leukste keuze’s. In dit geval is dit wel de beste keuze en daarom gaan wij terug naar waar we gestart zijn, aan de Molenvaart. Vanuit hier blijft alles verders bij het oude.

Geniet allemaal maar wees verstandig en pas goed op elkaar.

Een gedachte over “Nieuwtjes vanaf het Raakt front

 • 9 augustus 2020 om 15:39
  Permalink

  Wat jammer ik miste de drukte aan de overzijde ,ik zag gisteren andere drukte daar en snapte het even niet
  Maar ik las het net ,en vond dat ik even moet reageren
  Jammer Maar het is jullie keuze
  En ik hoop dat het goed gaat met jullie
  En hoop dat het goed gaat met raak media
  En dat we elkaar wel weer zullen ontmoeten
  Toy toy toy de best voor jullie

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *