Raakt Media en Polderse bedrijven delen royale stand op Lentetuin

Met trots melden wij dat Raakt Media in het tweede levensjaar met een stand op de Lentetuin in Breezand staat. De stand beslaat ruim 30 vierkante meter, drie bij ruim tien meter. Dat is een pittig oppervlak en u zult misschien denken: ‘Wat gaan ze daar allemaal mee doen, zoveel ruimte?’

Het antwoord: ‘Wat we in het dagelijks leven ook al met Raakt Media doen: verbinden.’ We gaan diverse enthousiaste ondernemers met wat kleinere bedrijven promoten in onze stand. Wij willen aan het publiek op de Lentetuin laten zien hoe divers het bedrijfsleven is in onze mooie Polder. Dat er naast grote bedrijven ook leuke, stoere, misschien minder zichtbare ondernemers zijn die keihard werken voor hun bedrijf. Samen staan we sterk!

Styling uitbesteed
Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen en hebben daarom de handen ineengeslagen met Audrie Dijkstra van Studio Moos uit Anna Paulowna en Marielle Lenders van Knus Home interieurstyling uit Breezand. Deze twee dames zorgen ervoor dat onze stand om door een ringetje te halen is qua styling en uitstraling.

Ook organisatie enthousiast over concept
Daarnaast hebben wij de samenwerking met de organisatie van de Lentetuin zelf opgezocht, die enthousiast is over ons concept. Ons doel om meer lokale ondernemers te tonen op de beurs bejubelden zij dan ook.

Twintig bedrijven present
Het is niet zo dat alle eigenaren van de bedrijven (zo’n 20) allemaal tegelijk in de stand staan en dat vijf dagen lang. Dat zou veel te druk zijn. Daarom hebben we gemeend een schema op te stellen. Per dagdeel zijn er zo’n 5 bedrijfseigenaren aanwezig. Zo zal ieder bedrijf ongeveer 3 maal een dagdeel op de beurs te vinden zijn. Zo kunnen ook de kleinere bedrijven zich presenteren op een toonaangevende beurs en hun bedrijf promoten.

Wall of fame met andere Polderse bedrijven
Verder komt er een wall of fame. Op deze wand komen diverse logo’s van andere bedrijven uit de Polder en omgeving te staan. Raakt Media zou Raakt Media niet zijn als wij ook nog eens wat gaafs gaan doen op de beurs. Wat dat is, verklappen we niet, maar we raden iedereen aan om tussen 27 februari en 2 maart een bezoek te brengen aan onze stand op de Lentetuin.

Wijn proeven, hapjes en lekkers
Het belooft een feest te worden met de meest uiteenlopende bedrijven, wijnproeverijen, hapjes, kopjes koffie met wat lekkers en een spetterende en vernieuwende stand. Zien we u op een van de mooiste beurzen van de Noordkop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *