Raakt Media is zichtbaarder dan ooit op nieuwe locatie in Breezand

Het waren drie prachtige maanden met de gezelligste buurtjes in het Polderhofje en eromheen. Raakt Media heeft drie maanden kantoor gehouden naast het Polderhofje in Anna Paulowna. Maar het werd tijd om te verhuizen. En dat hebben we in no time gedaan. We zitten sinds deze week aan de Zandvaart 45 in Breezand. In het pand van de familie Tummers van Koopman & Co.

Een fantastische locatie met rondom grote ramen. We zwaaien wat af naar de mensen die langslopen en -fietsen.

Maar voor het zover was, moesten we in sneltreinvaart zorgen dat het kantoor ‘Raakt-Mediaproof’ werd. Gelukkig konden we daarvoor rekenen op vader Kees Kaak en de man van Anika, Sander Bloothoofd. Binnen twee weken hebben deze mannen zoveel werk verzet, het is ongelofelijk. Ze hebben de ruimte omgebouwd tot gezellig kantoor. Geloof ons, dat ging niet altijd zonder slag of stoot (als we de mannen mogen geloven…).

Alle decoratie in ons kantoor is te koop
Maar ook andere partijen willen we bedanken. Want wat ziet de raambestickering van Jorg Reclame (Jeroen en Jorg) er onwijs mooi uit. Mariëlle Lenders van Knus Home zorgde voor het stylingadvies en verder zijn we een samenwerking aangegaan met Audrie Dijkstra van Studio Moos uit Anna Paulowna en By Rose Flowers van Roos Gouwenberg. Zij zorgden voor prachtige decoraties in ons nieuwe pand. Maar weet u wat misschien nog wel veel leuker is? Alles wat bij ons gedecoreerd staat, is ook te koop. Weer een extra reden om eens een bezoek te brengen aan ons kantoor aan de Zandvaart.

Kantoor houden in een geurparadijs
Dat geldt ook voor de waxmelts van Tulpje Creatief. Als u een voet over de drempel zet, ruikt u de heerlijke geuren al op u af komen. Allemaal te koop, inclusief geurbranders.

Het welkom was meer dan warm. Zoveel mensen die op dag 1 dat we open waren al voor onze deur stonden met lieve, mooie, gemeende cadeau’s. Wat een warm onthaal!

Wij hebben ontzettend veel zin in de toekomst. We zijn dolenthousiast over onze nieuwe locatie. Komt u kennismaken? U bent altijd welkom: Zandvaart 45 in Breezand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *