Speciale oproep aan mensen uit de Polder voor leuke Tetter

Een imposant uiterlijk in combinatie met doortastende blik, tikje geheimzinnig en een beetje eigenzinnig. Dat is Tetter, een prachtig cypers gemarmerde kater, gecastreerd. Hij is bijna 8 jaar oud en wacht in dierenasiel ’t Schuthok op een nieuwe baas.

Samenleven met soortgenoten valt hem niet mee, het is geen oorlog en hij doet zijn best, maar wat hem betreft graag een leven als single kat.

Niet in Den Helder plaatsen
Of dat het ook de reden is dat hij telkens op stap gaat, is niet helemaal duidelijk. Eten bij andere mensen maakte het niet makkelijker om hem binnen bij zijn eigen baas te houden. En omdat hij de laatste tijd meer bezig was met weglopen dan thuiskomen, heeft het asiel besloten hem niet in Den Helder te plaatsen. Reden te meer om eens in de Polder te polsen of iemand deze schat niet in huis wil nemen.

Tetter is gewoon een leukerd
Een binding ontwikkelen moet niet zo moeilijk zijn, Tetter is gewoon een leukerd. Kinderen zijn geen probleem. In zijn jeugdige jaren was er ook een hond in het gezin, of dat iets zegt voor de toekomst is lastig in te schatten.

Wie wil deze leuke Tetter een warme mand geven? Kom anders eerst kennismaken met hem in het asiel aan de Rijksweg 4 in Den Helder. Of kijk voor alle asieldieren op www.schuthok.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *