Theo Dorrestijn bedankt iedereen voor de warme woorden

“Hierbij willen mijn vrouw en ik iedereen bedanken voor de vele attenties  die wij van u mochten ontvangen. Het is voor ons hartverwarmend dat zo velen mij bedanken voor de 45 jaar dat ik bij u heb mogen werken.” Dat schrijft Theo Dorrestijn, die na zijn werkzame leven bij Installatieburo Dorrestijn nu van zijn pensioen geniet.

“Ik heb het altijd met veel plezier voor u gedaan en ik zal het zeker missen. Zeker omdat ik in deze 45 jaar met velen een band heb opgebouwd. Mensen trouwden of gingen samenwonen, ook bij hun kinderen kwam ik en in de laatste periode ook bij de kleinkinderen.”

Na de mts in Alkmaar heeft Theo Dorrestijn diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Hij legt uit: “Omdat ik het heel belangrijk vind dat ik als een erkende gas-, water- en elektrisch installateur volgens de voorschriften de opdrachten voor u kon uitvoeren.”

Dit hield in dat het zeer veelzijdig werk was: woningen, winkels en bedrijven ontwerpen en maken. Alles in eigen beheer en daarnaast deed hij ook reparaties van alles wat je in een huis tegenkomt. “Mijn motto was : Onmogelijkheden doen we direct, wonderen duren iets langer.” 

Hij kijkt terug op een fijne samenwerking met zijn klanten. “Nu ga ik genieten van m’n pensioen, samen met mijn vrouw. We komen elkaar vast nog wel tegen in de Polder. Tot ziens.”

Theo en Magda Dorrestijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *