Tommie is een plaatje met kleine gebruiksaanwijzing

Tommie is een knappe wit zwarte kater, keurig gecastreerd, met geboortedatum: 01-01-2009. Samen met Miesje (al geplaatst) in het asiel gekomen wegens verdrietige omstandigheden van de eigenaar. De katten woonden wel in één huis maar hadden niet echt een connectie, daarom was apart plaatsen geen probleem.

Contact met mensen, Tommie vindt het allemaal erg spannend. Op een rustige manier mag u hem voorzichtig aaien maar hij blaast er wel bij om aan te geven dat u het zeker niet moet overdrijven. In de informatie staat ook vermeld dat het een vrij schuw katje is en dat hij graag buiten is. Dat veel buiten zijn kan ook komen omdat hij zich thuis wat ongemakkelijk voelde. Hoe dan ook, Tommie heeft tijd nodig om te wennen, zich veilig te voelen en vriendschap te sluiten. Tot die tijd is er van buiten spelen nog even geen sprake om vermissing te voorkomen.

Net als bij Miesje had ook het gebitje van Tommie wat zorg nodig. Hij is daarvoor bij de dierenarts geweest en alles is weer schoon en fris. Hoewel de informatie beperkingen kent waren er ook hondjes in huis aanwezig. Of hij dat echt leuk vond? Ze wagen het te betwijfelen, maar eerlijk gezegd kunnen ze daar weinig over zeggen. Hij is een open kattenbak gewend, zonder overkapping en al helemaal zonder klepje. Vanzelfsprekend keurig geënt, gechipt en behandeld tegen in- en uitwendig ongedierte. Zijn vacht is herstellende en komt langzaam in goede conditie.

Belangstellend? Bel of mail gerust voor een afspraak, Tommie wacht op u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *