Twee leuke zusjes

Bibi is een leuk zwart-wit poesje, keurig gecastreerd, met geboortedatum: 20-09-2007. Ze is herkenbaar aan de aftekening, maar zeker ook aan het zwarte vlekje bij het witte kinnetje. Diva, haar zusje, staat vermeld als wit-zwart, ook een gecastreerd poesje met, het zal u niet verbazen, geboortedatum: 20-09-2007. Samen met huisgenootje Mika zijn de katten in het asiel gekomen wegens persoonlijke omstandigheden bij de eigenaar thuis. Bibi en Diva zoeken elkaar regelmatig op en kunnen het goed vinden, vandaar dat we ze graag samen een gezellig plekje gunnen bij een nieuw baasje. Huisgenootje Mika is nog even onder behandeling voor een blaasontsteking en zullen we op een later moment voorstellen.

Samenleven met soortgenoten is in principe geen probleem. De eerste periode in het asiel hadden de dames het best wel moeilijk. Ze vonden alles erg spannend en hielden zich het liefst onzichtbaar. Inmiddels zijn ze beter op hun gemak en zowaar te vinden in de kattenkamer. Bibi is een beetje dapperder dan Diva. Volgens de info zijn beide dames speels. Dat hebben wij nog niet gezien, maar dat komt wel goed, om te spelen moet je je namelijk eerst veilig voelen. Honden vinden ze echt heel erg eng, laten we dat maar niet doen. Er was een klein kindje in huis en dat ging op zich wel goed. We vermoeden dat als het aan Bibi en Diva ligt, een rustig huishouden de voorkeur heeft.

De dames willen wel graag de mogelijkheid om buiten een frisse neus te halen, met mooi weer voor alle duidelijkheid. Met regen stellen ze het graag uit tot zonnigere tijden en maken ze met liefde ook gewoon gebruik van de kattenbak. Gezien hun leeftijd zijn seniorenbrokjes een goede keus, dieetvoeding is niet noodzakelijk. Als gevolg van een vlooitjesoverschot is hun vacht in de herstelfase. Vanzelfsprekend zijn de poezen ontwormd en ontvlooid.

Helemaal verliefd op dit leuke stel? Kom kennismaken bij ’t Schuthok, alleen op afspraak. U bent welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *