Oase

Oase is een gemeente in Anna Paulowna met ongeveer 180 leden. Wij komen op zondagochtend samen in een voormalige bibliotheek die op een gezellige manier is ingericht. Jong of oud, getrouwd of single, pas bekeerd of al lang gelovig: iedereen is welkom. Jij dus ook!

Meer van Zijn Geest
Oase is een gemeente die in de eerste plaats verlangt naar meer van Gods Geest. Daarom strekken wij ons uit naar wat Hij wil doen en is er veel ruimte voor de aanwezigheid van God. Dat zie je terug in de samenkomsten.

Warm bad
Oase is een warme gemeente. De sfeer wordt ervaren als een warm bad, een plek waar je welkom bent. Wij vinden het heel belangrijk om er voor elkaar te zijn, tijd te nemen om elkaar te leren kennen, elkaar te bemoedigen, voor elkaar te bidden en samen uit te zien naar verandering. 

Lofprijs en aanbidding
Oase is een aanbiddende gemeente. Door God te aanbidden wordt Hij groter in ons denken. En als wij Hem aanbidden scheppen wij een omgeving waar de hemel de aarde kan raken. Daarnaast is aanbidding en lofprijs bovenal de uiting van onze dankbaarheid voor Zijn Liefde voor ons. 

Zondagmorgen
Iedere zondagochtend om 10.30 uur komen mensen uit Anna Paulowna en omgeving samen in Oase. Daar hebben we met elkaar een samenkomst waarin de aanwezigheid van God centraal staat. Ben je nog nooit bij ons geweest? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken!

Onze samenkomsten
Tijdens een samenkomst nemen we altijd tijd om God te aanbidden onder leiding van ons muziekteam. Vervolgens deelt een spreker vanuit de Bijbel een boodschap met ons. Er zijn sprekers vanuit Oase, maar ook sprekers van buitenaf. Na de samenkomst hebben we contact met elkaar in de lounge, waar we koffie en thee drinken en elkaar leren kennen.

Altijd een luisterend oor
Na de dienst staan er gebedsteams voor je klaar. Bij hen kun je terecht voor gebed, bijvoorbeeld als je ziek bent, je problemen hebt of je gewoon bemoedigd wilt worden. Het kan ook zijn dat je vragen hebt of iets moet regelen in de gemeente. Bijvoorbeeld: je wilt bezoek, een gesprek, je laten dopen, je kind(eren) op laten dragen, je huwelijk in laten zegenen. Dat kun je na de dienst bespreken en naar de informatiebalie bij de ingang lopen. Natuurlijk kun je ook altijd een mail sturen naar secretariaat@oaseweb.nl.

Oase

G.C. van Balen Blankenstraat 11
1761DG Anna Paulowna
E-mail: secretariaat.oase@gmail.com

Website