Over ons

Twee dames met een passie voor ondernemen, media, nieuws en de polder.

Ramona Kaak en Anika Marees kennen elkaar al ruim 20 jaar en in die tijd elkaar altijd in de gaten gehouden en bevriend gebleven.
September 2018 trok Ramona de stoute schoenen aan en besloot Anika te vragen voor een nieuwe uitdaging, want Ramona miste de verbinding en het nieuws in haar omgeving. Anika die al jaren werkzaam is in de media was dan ook de ingang die Ramona zocht. Na haar verhaal aangehoord te hebben raakte ook Anika enthousiast en toen was het plan geboren. Een online nieuwsplatform voor de Polder, waarmee de inwoners en ondernemers met elkaar verbonden gaan worden en waar al het nieuws omtrent de Polder op te vinden is.

De naam : RAAKT MEDIA

Wij willen een interessant forum neerzetten, toegankelijk voor jong en oud. Met daarop informatie over sport, verenigingen, uitgaan, gemeente nieuws, sociaal en cultuur. Het nieuwsplatform voor iedereen die op de hoogte gehouden wilt worden over wat er allemaal speelt in en om de oude gemeente Anna Paulowna en de buren daarom heen. Dit nieuws brengen wij via onze website maar ook onze Facebook en Instagram pagina. Hierop komen redactionele stukken te staan en informatie over diverse organisaties ook gaan wij live blogs posten over diverse evenementen. Het is ook zeker aan te raden ons te gaan volgen want wij gaan in samenwerking met diverse ondernemers hele leuke en interessante acties promoten.
Uiteraard is het mogelijk voor ondernemers te adverteren op onze website, facebookpagina en Instagram account op diverse mogelijkheden.

RAAKT MEDIA, voor al uw nieuws en activiteiten in uw eigen leefomgeving.