Dagbesteding De Zonnemaatjes begonnen met eigen winkel

Aan de Burg. Lovinkstraat 25 in Breezand is dagbesteding De Zonnemaatjes gevestigd. Dit is een kleinschalige opvang waar diverse activiteiten aangeboden worden voor mensen met een lichte beperking. De Zonnemaatjes heeft als doel dat cliënten hun (verborgen) talenten en kwaliteiten ontdekken, verder ontwikkelen en leren hier gebruik van te maken. Dagbesteding geeft zin aan het leven: contact met anderen, waardering krijgen en jezelf nuttig voelen. 

Binnen- en buitenactiviteiten 
Naast de binnenactiviteiten is er ook een ruime buitenplaats. Hier kunnen de cliënten de kleine dieren verzorgen en in de moestuin en kas werken. Deze taken dragen bij aan de ontwikkeling van lichaam en geest.

Winkel
Ook heeft De Zonnemaatjes een winkel waar tweedehands kleding en spulletjes worden aangeboden. De kleding wassen en strijken ze zelf. Ook verkopen ze leuke opgeknapte meubeltjes. Deze schuren, schilderen en repareren ze zelf. 

“U kunt bij ons dus ook oude spullen, kleding en meubeltjes brengen. De kleding die wij niet meer kunnen gebruiken brengen wij naar het dierenasiel ’t Schuthok in Den Helder.” 

Word ook Zonnemaatje
Er zijn nog een aantal plekken vrij bij De Zonnemaatjes. “Wij beschikken over eigen vervoer en kunnen je dus altijd ophalen en brengen!” Wilt u zich aanmelden of meer informatie over de activiteiten? Neem dan contact op via telefoonnummer: 0223-661239 of mail naar info@zonnemaatjes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *