Delen van Oude School Wieringerwaard te huur voor vereniging en stichting

Dorpshuis De Oude School is gevestigd in het gebouw van voormalige basisschool De Tweewegen in Wieringerwaard. Na een grondige renovatie is het gebouw op 18 november 2017 geopend.

Het gebouw stamt uit 1931 en ademt onder meer door zijn inrichting die sfeer ook uit. In de Oude School zijn verschillende ruimtes aanwezig van twaalf tot 180 vierkante meter.

Zestien organisaties
Het dorpshuis wordt door zestien verschillende organisaties gebruikt die elk hun eigen activiteit hebben. Denk aan muziek maken of er les in krijgen. zingen, toneelspelen, kolf en koersbal, klaverjas, sjoelen en biljarten, maar ook creatief bezig zijn of een kinderclub en yoga.

Studio, vergaderruimte en theaterzaal
Daarnaast is het mogelijk om delen van het gebouw te huren. Te huur zijn twee kleine studio’s, twee vergaderruimtes, twee ruimtes voor algemeen gebruik, een theaterzaal en een grote zaal.  Er is een keuken en ontmoetingsruimte.

Beschikbaarheid en huurprijzen
Voor het huren van de ruimtes kunt u contact opnemen met de verhuurcoördinator. Die kan u informatie geven over beschikbaarheid van de ruimtes en de huurprijzen. Ook kunt u overleggen over het gebruik van de faciliteiten van het gebouw. In overleg zijn de ruimtes te huur voor verenigingen, stichtingen en andere non-profitorganisaties. Dat moet wel overeenkomen met het gebruiksschema van de reguliere gebruikers.

In het Dorpshuis worden verder diverse evenementen georganiseerd, kijk voor alle evenementen op de agenda van Raakt Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *