Dierenambulance Den Helder / Hollands Kroon is naarstig op zoek naar vrijwilligers

Bij de Dierenambulance is regelmatig plaats voor gemotiveerde mensen (chauffeur of bijrijder) om het team te versterken. U vormt samen een team dat goed moet kunnen samenwerken en communiceren. Het werk is leuk en afwisselend, maar heeft toch ook minder leuke kanten.

Ze starten met een proefperiode van drie maanden waarin u aan de hand van een lijst met zoveel mogelijk facetten van het werk in aanraking komt. Vrijwilliger worden bij de Dierenambulance betekent dat u minimaal 2x 13 uur per maand beschikbaar bent.

Één keer per maand vergadert het bestuur met de vrijwilligers in de Dierenkooy op het Kooypunt te Den Helder. De bijeenkomst begint om 19:30 uur en eindigt rond 21:30 uur. Ze nodigen om de maand een gastspreker uit die wat komt vertellen over het werk dat is gerelateerd aan de Dierenambulance.

Meld u nu aan als vrijwilliger via het inschrijfformulier of bel met de vrijwilligerscoördinator, telefoonnummer: 06-30027217. U moet natuurlijk wel in gemeenten Den Helder of Hollands Kroon Noord wonen.

*Steun ze door vrijwilliger te worden*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *