Doneren aan het longfonds

Door de coronacrisis kunnen 30.000 collectanten tijdens de collecteweek van 11 tot en met 16 mei niet langs de deuren met de collectebus. In plaats daarvan organiseert het Longfonds de collecte online. Doet u mee? U steunt hiermee doorslaggevend longonderzoek.

Corona beneemt ons de adem
Het Longfonds strijdt voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte. Zij voelen zich in deze onzekere tijden extra kwetsbaar. Ook strijden ze voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus. Ze verstrekken informatie en bieden een luisterend oor. Ze zetten zich meer dan ooit in om doorslaggevend onderzoek naar longherstel mogelijk te maken. Daarvoor is veel geld nodig, geld dat we samen ophalen met de collecte.

Samen geld ophalen voor longonderzoek
Willy zet zich sinds vorig jaar in voor het Longfonds. Ze vertelt: ‘Carin, de coördinator van Breezand, belde mij met de vraag of ik wilde collecteren.’ Voor een goed doel wil Willy zich altijd wel inzetten. Nu des te meer, omdat er binnen haar familie veel longproblematiek voorkomt en zij van dichtbij meemaakt hoe belangrijk goed onderzoek is.

Met uw hulp maakt u doorslaggevend longonderzoek mogelijk
Het Longfonds investeert in wetenschappelijk onderzoek naar longziekten. In deze heftige tijd zetten Longfonds-onderzoekers zich bovendien in om bij te dragen aan de strijd tegen corona.

Doneren? Dat kan.

Door te klikken op deze link, wordt u automatisch doorgeschakeld naar de juiste pagina om te doneren. Namens het Longfonds alvast heel erg bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *