Het Schoolvoetbaltoernooi 2019 zit erop

Gisteravond werden de troostfinales om de plekken 3 / 4 en de finales om de plekken 1 / 2 gespeeld. Wat een geweldige wedstrijden werden er gespeeld en wat een blije maar vooral gespannen hoofdjes waren er te zien! Vanaf 17.00 uur ging het los op het sportcomplex van de voetbalclub S.V. Kleine Sluis en het massaal toegestroomde publiek kon met volle teugen genieten van een hoop fanatisme maar vooral heel veel plezier in de wedstrijden.

De Spoorbuurtschool was pittig vertegenwoordigt in de strijd om de plekken 1 en 2, de Sint Jan stond met grote aantallen in de de finales om de plekken 3 en 4, en De Tweewegen, De Sluis en de Zandhorst waren ook prima vertegenwoordigt. Heerlijk om zo alle scholen bij elkaar bij te zien in de strijd om de bekers. Het was uiteindelijk de Spoorbuurtschool die in alle 4 de hoofdfinales aan het langste einde trok, en zowel bij de jongens groep 5 / 6, meisjes groep 5 / 6 en de jongens 7 / 8, meisjes 7 / 8 de 1ste plekken in beslag namen. Wel moet gezegd worden dat na 17 jaar weer De Sluis in de hoofd finale stond van de jongens groep 7 / 8 en dat is natuurlijk fenomenaal!

Alle kinderen verdienen een diepe buiging vinden wij, want er is geweldig gevoetbald gistermiddag. Iedereen heeft gestreden voor wat hij waard was en dat is al met al toch waar het om gaat. Raakt Media wilt alle scholen van harte feliciteren met alle behaalde plekken in de finales en tot volgend jaar! Bent u benieuwd naar de precieze uitslagen, kijkt u dan even op www.schoolvoetbalannapaulowna.nl

*op de foto ziet u het team van Spoorbuurt 1 de jongens groep 7/8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *