Informatie avond toekomst huisartsenzorg Anna Paulowna en Breezand!

Morgenavond 4 juli is er een eerste voorlichtingsavond in de Bloemenlust Breezand. Deze avond zal er gesproken worden over de toekomst van de praktijken in Anna Paulowna en Breezand. De avond start rond 19.45 uur en zal rond 21.30 uur eindigen. In een direct gesprek wilt mevrouw van Heusden graag uitleggen voor welke problemen we staan in de dorpen van de Kop van Noord Holland. Iedereen mag zijn mening geven en meedenken over het huidige probleem en wat klanten het liefst willen.

De huisartsenzorg is aan modernisering toe om in de toekomst de zorg toegankelijk te houden voor kleine dorpskernen. De volgende informatie avond zal in week 28 of 29 gehouden gaan worden. Deze avond wordt u een kop koffie of thee aangeboden door de HAP Anna Paulowna/Breezand. Mevrouw van Heusden heet iedereen van harte welkom morgenavond in de grote zaal van Bloemenlust Breezand.

2 gedachten over “Informatie avond toekomst huisartsenzorg Anna Paulowna en Breezand!

 • 5 juli 2019 om 13:38
  Permalink

  Zet de uitleg ook online over van Heusden voor de mensen die niet lans of bij de uitleg kunnen zijn. En ander een stuk erover in de ctr krant

  Beantwoorden
  • 6 juli 2019 om 09:00
   Permalink

   Hoi Hanna,

   Deze staat op onze website, onder het kopje sociaal en welzijn.

   Met vriendelijke groet,

   Anika en Ramona

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *