Inzamel actie voedselbank Anna Paulowna

Een dringen vraag van de voedselbank aan u. In deze bizarre periode van het Coronavirus, vragen zij uw hulp voor het inzamelen van boodschappen voor de voedselbank. De voorraad houdbare kruidenierswaren raken eerdaags op bij de voedselbank, daarom is uw hulp zeer nodig.

Wat kun u doen 
Vanaf vrijdag 10 april 2020 staan er bij onder andere de Jumbo (de andere supermarkten zijn in overleg) in Anna Paulowna inzamel kratten waar u iets in kan doen voor de voedselbank.
De krat wordt dagelijks geleegd en vervolgens afgeleverd bij de voedselbank Anna Paulowna. Tijdens uw boodschappen rondje in de supermarkt kan je dus een ander helpen.

Wat kunt u geven
Houdbare producten zoals:
koffie, thee, koekje, suiker, koffiemelk, houdbare melk soorten,  pasta’s, rijst, wraps, ragout, niet gekoelde boter,  afbakbroodjes (geseald), soep, tomatenpuree, pot groenten, bouillonblokjes, sausen, olie,zout, chips, noten, sappen, bloem, fruit in blik, frisdrank en wat jij zelf nog kan bedenken zolang het product maar houdbaar is.

Met de paasdagen voor de deur zou het zo fijn zijn als wij met z’n allen een kleine bijdragen kunnen leveren voor mensen die het zo hard kunnen gebruiken.

Namens de voedselbank alvast hartelijk dank! 🧡

Samen maken wij deze moeilijke periode een stukje dragelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *