Aangifte via een 3D-aangifteloket

In een eerder bericht heeft Raakt Media u kennis laten maken met de wijkagenten van de Polder. In dit artikel wordt al beschreven hoe u aangiften kan doen, hierin staat echter niet de informatie over het 3D-aangifteloket wat zich in Anna Paulowna bevindt. Vandaar dat dat wij via deze weg u daar nog wel over willen informeren.

Op diverse locaties (politiebureaus en gemeentehuizen) in de eenheden Rotterdam, Zeeland-West-Brabant en Noord-Holland kunt u aangifte doen bij een 3D-aangifteloket. U hebt direct contact met een politiemedewerker via een tv-scherm. Deze politiemedewerker zit in een bedienstudio op een andere centrale locatie en neemt de aangifte op zoals dat ook gebeurt op het bureau.
Aangifte via een 3D-aangifteloket gaat op afspraak. U kunt een afspraak maken via 0900 – 8844.
U kiest zelf of u via het 3D-loket aangifte wilt doen, en in welke plaats. U hoeft niet in deze plaats te wonen of te werken.

De locatie van het 3D-aangifteloket bevindt zich in Anna Paulowna bij De Verwachting: Anna Paulowna (naast het gezondheidscentrum Hollands Kroon), De Verwachting 1, 1761 VE Anna Paulowna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *