Bericht van de Sint Jan school Breezand

De directeur van de Sint Jan is heel blij om te melden dat de scholen morgen, 10 oktober, weer ‘gewoon’ open kunnen. Er is bergen werk verzet door specialisten en het eigen team om alles weer zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen.

Technisch gezien is alles veilig verklaard voor het hele gebouw, dus ook de Zandhorst en het gedeelte van Kappio. De schoonmakers zullen vandaag tot laat nog in het gebouw bezig zijn om alles zo schoon mogelijk te krijgen. 

Wat een verschrikkelijke pech was dit met rampzalige gevolgen. Toch vinden ze in dit alles ook nog wat geluk. Het overgrote deel van de lesmaterialen is onaangeroerd gebleven, ook de benodigde digitale middelen zijn bespaard gebleven. Hierdoor kan er dus gewoon goed les worden gegeven! 

De grootste schade zit in plafonds, wanden, deuren, vloeren etc. Dit zullen zij in de aankomende tijd langzaamaan gaan vervangen/opknappen. Daarnaast is het mooi om te merken hoe iedereen samenwerkt om alles zo snel en zo goed mogelijk weer voor elkaar te krijgen. 
Aldus Sebastiaan de Bruin, directeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *