Rommelmarkt Sint Janschool in Breezand

Zaterdag 13 april is weer de jaarlijkse rommelmarkt op de St. Jan in Breezand. Het beloofd weer een zeer geslaagde dag te gaan worden met vele activiteiten. De kinderen gaan weer helemaal los met eigen gemaakte spullen en eten.

De rommelmarkt is altijd zeer gezellig, veel mooie spullen en planten die te koop zijn. Er is ook een heuse rad van fortuin, een levende fruitmachine, schminken en nog zoveel meer leuke spellen die tegen een kleine bijdrage gedaan kunnen worden.

Uw eigen eten en drinken hoeft u zeker niet mee te nemen want er gaat zoveel lekkers verkocht worden zoals eigengemaakte appelflappen, koffie en thee met een heerlijk stuk taart of cake maar ook oliebollen, broodjes kroket en frikandel.

Ook dit jaar is er weer een grote loterij, de kinderen gaan vanaf 29 maart langs de deuren met lootjes die u kunt kopen voor maar 0.50 cent per stuk. Er zijn werkelijk fantastische prijzen te winnen, wat dacht u van de hoofdprijs een Weber gasbarbeque!! Deze wordt beschikbaar gesteld door Hubo Breezand, maar ook een picknicktafel van tuincentrum Hollander en nog veel meer mooie prijzen. Dus reden te meer om eens uw geluk te beproeven in de Loterij die rond 13.00 uur wordt gehouden. De markt start om 10.00 uur en eindigt rond 14.00 uur en zal bij mooi weer buiten zijn en anders wordt de school omgetoverd tot ware markthal. Mocht u thuis nog spullen hebben staan die nog prima te gebruiken en schoon zijn maar u gebruikt ze niet meer dan kunnen deze ingeleverd worden vanaf 01 april aan de Wijdenesspaansweg 47 op werkdagen tussen 08.30 en 09.00 uur. mocht deze tijd u niet uitkomen kunt u de spullen ook binnen bij de hoofdingang van de school plaatsen. Helaas kan de school geen meubels of kleding aannemen.

De opbrengst van de markt komt volledig ten goede aan de school en de kinderen. Dit jaar is de school van plan om er buitenspeelgoed van aan te gaan schaffen. Dit gaat een meerjaren project worden want in een keer alles veranderen is net even te ambitieus, maar de komende jaren gaat de school ervoor om het schoolplein volledig op te knappen.

Draagt u de kinderen van de St Jan ook een warm hart toe, kom dan ook gezellig 13 april naar de rommelmarkt en koop lootjes voor de loterij! De kinderen verwelkomen u graag.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *