Schoolvoetbal staat weer op het punt van beginnen

Sinds 1961 bestaat het schoolvoetbaltoernooi in de Polder al, uiteraard voor die tijd streden scholen uit de omgeving al met elkaar op het voetbalveld. Schoolvoetbal kent een rijke historie. Er is al informatie over wedstrijden van ronde 1926.

Aan dit toernooi doen de basisscholen mee uit de dorpen: Anna Paulowna, Breezand en Wieringerwaard.De voorrondes worden traditiegetrouw gespeeld op de velden van Kleine Sluis, ZAP in Breezand en V.V. Wieringerwaard in Wieringerwaard. In 2018 streden maar liefst 26 teams voor de prijzen en voor 2019 is het doel nog meer teams. Om alle kinderen de mogelijkheid te bieden om mee te doen is er in 2018 besloten om buiten de schoolvakantie om te spelen. Op verzoek van de scholen wordt ook dit jaar het schoolvoetbal in april gespeeld. Voor dit jaar zijn de trainingen in alle hevigheid alweer losgebarsten. De scholen kunnen spelers bij de organisatie aanmelden. Het toernooi kan natuurlijk niet zonder sponsors, want dankzij hun is deelname gratis.

Op www.schoolvoetbalannapaulowna.nl kunt u de speelschema´s vinden de wedstrijden en straks ook de uitslagen. ook een digitaal programmaboekje is te vinden op de site. Het voorlopige speelprogramma is als volgt: donderdag 11 april vanaf 15.00 uur spelen de meisjes en jongens groep 7/8 hun poulewedstrijden bij v.v. Wieringerwaard. Maandag 15 april spelen de groepen 5/6 jongens en meisjes hun wedstrijden bij ZAP, aanvang 15.00 uur. Woensdag 17 april zijn de finales op de velden van s.v. Kleine Sluis, aanvang 17.00 uur. De regiowedstrijden tussen de winnaars van Anna Paulowna, Wieringen en Wieringermeer zijn in de Wieringermeer (deze datum is nog niet bekend). Dit jaar beloofd het weer een mooi toernooi te gaan worden, u komt toch ook de jeugd aanmoedigen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *