Themabijeenkomst ‘Communiceren met je ex’ in School 7

Hoe zorgt u ervoor dat overleggen met elkaar na een scheiding leuk en gezellig blijft? Daar gaat het dinsdagavond 25 februari over in het Stiefoudercafé in School 7 in Den Helder. Een laagdrempelige en informele bijeenkomst die begeleid wordt door gezinstherapeut en mediator Gideon de Haan. Hij begeleidt veel ouders die tegen de strubbelingen bij het starten van een samengesteld gezin aan lopen.

Het vormen van een stiefgezin is namelijk voor veel ouders lastiger dan ze in eerste instantie dachten. Gideon de Haan: “Je bent verliefd, hebt de man of vrouw van je leven gevonden. Dan moet het samen een gezin vormen toch ook wel lukken. De cijfers over het sneuvelen van samengestelde gezinnen laten zien dat het in de praktijk toch nét iets lastiger is dan we vaak hopen.”

Tijdens het Stiefoudercafé ontdekken deelnemers dat ze niet de enige zijn met vragen en dat stiefouders veel van elkaar kunnen leren.

Het thema van het Stiefoudercafé op 25 februari is: ‘Communiceren met je ex’. Deelname is gratis. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder. Aanmelden via: heldersopvoeden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *