Want iedereen verdient een Sinterklaasavond

Sinterklaas voor ieder zet zich in voor de minima, eenzame ouderen en kinderen die ziek zijn. Ieder jaar brengen zij gratis sinterklaasbezoeken bij de minima. Deze groep is opgezet door Matthijs Blaauboer. Matthijs die zelf een Wajong uitkering heeft kwam jaren terug op het idee om als Sinterklaas en Zwarten pieten verhuur aan de baan te komen. Wat hem toen opviel is dat er vele gezinnen niet zo´n avond gegund was, simpelweg omdat het geld er niet voor is. Matthijs kwam toen op het idee om een soort van groep in het leven te gaan roepen om zodoende deze gezinnen ook te kunnen laten genieten van een heerlijk avondje. 

Dit jaar gaan zij ook een bezoek brengen aan een ziekenhuis in de regio, en de kinderen die daar verblijven met ziek en zeer willen zij verrassen. Voor ieder kind willen zij graag een chocoladeletter mee brengen. Ook het vervoer daar naartoe en alle overige bezoeken die zij doen voor de minima ( vrijwillig zonder subsidies ) brengen een hoop kosten met zich mee. Omdat ze een kleinschalig groepje zijn en een stichting opzetten voor hun niet haalbaar is, krijgen zij geen subsidies of andere gelden van buitenaf, ze moeten het dus hebben van u als donateur.

Doneert u ook mee? Zodat deze toppers het mogelijk kunnen maken om de zieke kinderen te kunnen verblijden met hun bezoek in het ziekenhuis? Ook is het mogelijk om chocoladeletters te sponsoren.

Ook nieuw en ( tweedehands ) goed en compleet bruikbaar speelgoed is zeer welkom ( de groep heeft vooral zeer weinig speelgoed voor kinderen vanaf 7+ ). Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina: Sinterklaas voor ieder. Ook kunt u als dat gewenst is persoonlijk een donatie doen en zelf komen kijken en ervaren wat zij allemaal doen. 

U kunt een email sturen naar: sintenzwartepietenopbezoek@hotmail.com. Telefoonnummer: 06-25540799 ( Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 11:00 – 20:00 uur ).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *