Wie goed doet, goed ontmoet

Soms kom je mensen op je pad tegen waar je alleen maar respect voor kan hebben. Raakt Media kwam in contact met Arnoud Blijdorp, beter bekend als Zwerfie Anna Paulowna. Arnoud is zo’n persoon waar je dus alleen maar respect voor kan hebben, want wij persoonlijk kunnen niet zoveel mensen opnoemen die dagelijks met hun leefomgeving bezig zijn zoals hij dat is.

Arnoud is ontzettend begaan met de natuur/milieu, en is daar dan ook dagelijks mee bezig. In een eerder interview met hem, hebben wij al uitgebreid uit de doeken gedaan wat hij allemaal zoal doet. Sinds kort is hij ook een vaste blogger van Raakt Media en hij zal onze lezers mee gaan nemen om de week in de wereld van de natuur en milieu.

Afgelopen week viel ons oog op een oproep van Arnoud op Facebook voor donaties om hem te helpen aan nieuwe afvalzakken, grijpers en een bolderkar. Raakt Media hoefde niet lang na te denken over het feit of wij hem daarbij moesten gaan helpen, natuurlijk doen wij dat. Raakt Media is ook begaan met de Polder en de bewoners, dus voor ons was dit een 1 + 1 = 2. Op de bolderkar zal dan ook de naam van Raakt Media gaan prijken, want Arnoud gaat de hele Polder rond dus betere reclame is er niet voor ons. Wij wensen Arnoud productieve rondes toe met de nieuwe bolderkar en veel schrijf plezier over zijn avonturen die wij dan natuurlijk gaan plaatsen op www.raaktmedia.nl.

wilt u nou ook een donatie doen aan Arnoud, want de zakken en grijpers moeten er nog gaan komen, dan kan dat natuurlijk. Ieder bedrag is van harte welkom en kan onder vermelding van uw naam en persoonlijke boodschap gedaan worden op het volgende rekeningnummer: A . Blijdorp NL34RABO0137469977

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *