Zeer geslaagde rommelmarkt Sint Jan school

Afgelopen zaterdag was het zover, de jaarlijkse rommelmarkt van de Sint Jan school stond op het programma.

Vanwege het koude weer was er besloten om de school om te toveren tot een ware markthal. Dit jaar waren er weer veel mooie bruikbare spullen aangeleverd! Van speelgoed, boeken, sportspullen en huishoudelijke artikelen werkelijk alles was op deze markt te vinden. Buiten konden de kinderen genieten van verschillende spellen, ponyrijden, springkussen en een ritje in een heuse brandweerauto. Ook stond er een mooie bloemen en planten kraam en werden er heerlijke oliebollen en broodjes met frikandellen en kroketten verkocht. Binnen in de school was er kinderkunst te koop, wat gemaakt was door alle kinderen van groep 1 t/m 8. Ook kon men terecht voor heerlijke koffie, thee, limonade en frisdrank en er stonden heerlijke puntjes taart gemaakt door ‘Heel Sint Jan Bakt’ en tevens werden de taarten ook verkocht. Het wel bekende ‘Rad van Fortuin’ viel ook dit jaar weer in de smaak want er waren ook dit jaar weer vele mooie prijzen te winnen. Om 13.00 uur was de trekking van de grote loterij waarvoor alle kinderen van de school hun loten hadden verkocht die weer mooi gedrukt waren door Drukkerij Rowa. De eerste prijs een Weber Gas BBQ die ons werd aangeboden door  Hubo bouwmarkt Broers Breezand werd gewonnen door meneer Noël uit Schagen. Naast de hoofdprijs vonden nog ruim 80 prijzen hun weg naar gelukkige winnaars. De Sint Jan school wil graag alle sponsors bedanken voor hun bijdrage.

Na een geslaagde dag werden alle overgebleven spullen opgehaald door Kringloop winkel `T Koopje uit Breezand. Dus had u wat gezien maar toch niet gekocht, kijk dan nog eens bij `T Koopje in Breezand.

Voor de Sint Jan school was dit weer een geslaagde markt en hopelijk kunnen we u volgend jaar weer verwelkomen op onze markt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *