Zit u morgen met de buurtjes aan de koffie?

Een lekker kopje koffie met uw buren doen, wie doet het tegenwoordig nog? Er wordt steeds meer gezegd dat het iets is van vroeger en dat het nu eigenlijk niet echt meer gedaan wordt. Maar hoe belangrijk is eigenlijk een goede buur? Heel belangrijk, vinden wij van Raakt Media, want je hebt net dat stukje sociale controle, een plek waar je je reservesleutel kunt laten of het befaamde kopje suiker wat u nodig heeft. Daarnaast is het gewoon lekker sociaal en heeft u nou ook een buurman of buurvrouw die alleen is, hoe fijn is het dan dat u gewoon even om de koffie komt of een borrel!   

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt, op de 4e zaterdag in september. In 2019 is Burendag op 28 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. 

Dus zit u morgen met de buren aan de koffie? Stel het gewoon eens voor of bel gewoon eens aan. Hoe leuk is het om gewoon samen eens aan de koffie dingen over de buurt te bespreken en wie weet komen er dan nog veel meer leuke momenten uit voort met de hele buurt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *