Gezellige verjaardag voor alle buurtjes in het Polderhofje

Waar vier je je verjaardag als inwoner van het Polderhofje? Natuurlijk in de Orangerie van het ‘hofje’. Inwoner van het eerste uur, de heer Berbee, mocht deze week heel veel kaarsjes uitblazen en dat vierde hij samen met zijn buurtjes.

En zo modern als ze zijn in het Polderhofje, hebben ze daar een buurt whatsappgroep waarin de uitnodiging voorbij kwam. Ook wij van Raakt Media werden niet vergeten. Zo stond er een heerlijk gebakje voor ons klaar van de plaatselijke bakker en ook de slager kwam met het nodige lekkers voorbij.

Voor elkaar en met elkaar, dat is wat het Polderhofje zo sterk maakt, vinden wij. Dat hebben we ook nu weer gezien. Om en om zorgden dames ervoor dat iedereen voorzien bleef van een natje en een droogje en meneer Berbee zat stralend in zijn pak met strop, zo netjes als het hoort, op de verjaardagstoel. Uiteraard werd er bij de eerste borrel geproost en gezongen en zag je iedereen oprecht met elkaar genieten. 

Nieuwe bewoner op weg geholpen
Afgelopen week heeft de laatste bewoonster van het Polderhofje haar intrede gedaan. Met een groot onthaal is zij door haar nieuwe buurtjes welkom geheten en op weg geholpen, zodat ook zij zich heel snel thuis gaat voelen.

Heel veel leuke activiteiten op de agenda
De donkere maanden staan weer voor de deur, maar op het Polderhofje geen gebrek aan leuke activiteiten. Er staat genoeg leuks op de planning, de kinderen van de BSO komen Sint Maarten-liedjes zingen en iets lekkers ontvangen, er staat een herfstworkshop in de planning en iedere woensdag worden er afwisselend spelletjes gespeeld. Oftewel, de bewoners hoeven zich niet te vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *