Open brief van fysiotherapie praktijk Groustra aan bewoners polder

Aan de hand van de problematiek die momenteel speelt in 1 van de huisartsenpraktijk heeft het team van Fysiotherapie Groustra gevraagd onderstaande brief met u te delen.

Beste inwoners van Anna Paulowna,

Wij vinden het bijzonder vervelend dat door de problematiek in één van de 2 huisartsenpraktijken de zorg voor een groot aantal mensen niet goed geregeld is.
Door interventie van gemeente Hollands Kroon, zorgverzekeraar VGZ en Huisartsenorganisatie Kop van Noord Holland (HKN) is er nu gezorgd voor een oplossing in de vorm van een nieuw opgerichte praktijk.
Het is ons opgevallen dat een groot aantal mensen de klachten ondertussen“opspaart’.

Daarom willen wij graag bij u onder de aandacht brengen dat u voor al uw orthopedische klachten (nek, rug, armen en benen) en navenante aandoeningen een beroep op ons kunt doen.
Fysiotherapie is vrij toegankelijk (dus geen verwijzing nodig). De meeste mensen hebben daarvoor een aanvullende verzekering afgesloten. Ook zonder aanvullende verzekering zijn wij tegen geringe vergoeding bereid u te helpen.

In de tussentijd, tot er een definitieve oplossing is voor de zorgproblematiek,  kunnen wij mogelijk bemiddelen in aanvullende medische zorg.

Wij hopen dat uw lichamelijke klachten snel verholpen kunnen worden en zijn u daarbij graag van dienst.

Voor informatie kunt u ons bellen, mailen of de website raadplegen.

Met vriendelijke groet,
Team Groustra Fysiotherapie
Ds Pareaulaan 16 1761 CC Anna Paulowna Tel. 0223-532727 E-mail: groustrafysiotherapie@quicknet.nl www.groustrafysiotherapie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *