Baarden rennen voor Hersenstichting en iedereen kan zondag mee

Ruim 1600 kilometer, vijf vrienden, een rondje rond Nederland, 24/7 in zeven dagen! Dat is de uitdaging die Beards 4Life aangaat vanaf 3 juli 2020. Een monstertocht rennen door Nederland om aandacht te vragen voor mensen die worstelen met een depressie. Op deze manier hopen de bebaarde mannen heel veel geld op te halen voor de Hersenstichting.

Komende zondag doen ze een rondje Haarlem! Op hun Facebook-pagina staat te lezen: “En omdat we deze run-bike-run voor iedereen toegankelijk willen maken, kun je een ticket kopen voor één persoon (dus alles mee fietsen of mee rennen voor de echte diehards), een ticket voor twee personen (om en om fietsen en rennen zoals wij ‘baarden’ dit doen) of een ticket voor drie personen zodat je met elkaar de kilometers wat beter kunt verdelen. Opties genoeg. Wie mee wil met de ‘baarden’, kan tickets kopen via onderstaande link. Uiteraard gaat 100% naar ons megaproject volgend jaar!”

Klik hier: https://www.nowonlinetickets.nl/Shop/EventDetails/CF0CF1E7F3C221F3F5804650799EB358?fbclid=IwAR1nf3DLzLYjTJX31FZlnNmSlqIxO6RhIdTg1o4J0YUHxwO3Xs3OJPmdf98

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *