Belangrijke mededeling Kwartje Triathlon

UPDATE!

Na aanleiding van de laatste testen is er besloten om het onderdeel zwemmen te laten vervallen. De Triathlon gaat een Run-Bike-Run editie worden.

UPDATE:

Aan de hand van de meting van 16 augustus is wederom een negatief zwemadvies afgegeven. 20 augustus gaat een laatste meting plaatsvinden, deze uitslag zal 22 augustus bekend gemaakt gaan worden. Mocht het advies dan nog steeds negatief zijn dan is de organisatie genoodzaakt om over te gaan op het run-bike-run parcours. Hierover later meer nieuws.

Nog even en de zaterdag van de befaamde Triathlon uit de Polder breekt aan. Nu is het zo dat alvorens een triathlon plaats gaat vinden er bepaalde punten worden gecheckt, zo ook het zwemwater waar de sporters hun natte pak gaan halen.

Afgelopen vrijdag is dit zwemwater gekeurd. Nu is het zo dat momenteel er een geringe hoeveelheid Intestinale enterococcen ( darmbacterie) in het zwemwater zit. Natuurlijk is dit iets wat de organisatie scherp in de gaten gaat houden en daarom wordt vandaag het water opnieuw onderzocht en hiervan verwachten wij donderdag de uitslag.

De volledige staat van de keuring is te vinden op onze website www.triathlonannapaulowna.nl

Natuurlijk had het bestuur dit liever niet gehad maar zij hebben wel besloten dat bij een negatief zwemadvies de triathlon gewoon doorgaat en de deelnemer zelf beslist wel of niet mee te doen. Dus voor de gene die hun pak zaterdag toch aantrekken, ontzettend veel succes en hou de mond iets meer dicht 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *