Ben jij klaar voor het Triathlon seizoen?

Heb jij altijd al eens een Triathlon willen meemaken, maar nooit de benodigde steun en juiste training tot je kunnen nemen om daar werkelijk een succes van te maken? Dan is dit je kans!
Zwemvereniging Oude Veer start maandag 29 april met de eerste les van de cursus Start2tri. Het doel is om op dinsdag 9 juli te vlammen tijdens de Sprint Triatlon in Schagen (750m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen). Enthousiaste trainers zorgen voor een goede opbouw naar de wedstrijd toe met een zwemtraining op maandag, looptraining op donderdag en fietstraining op zaterdag.

Tevens is er aandacht voor wissels, openwaterzwemmen, materiaalgebruik, en voeding.
U krijgt les van ervaren trainers zoals mede organisator Natascha Binnenwijzend zelf triatleet/trainer. Natascha geeft les in zwem,- fiets, en looptraining. Maar ook wisseltraining, koppeltraining, openwatertraining en wedstrijd simulaties. Al deze trainingsonderdelen komen in de cursus Start2tri voorbij. Inmiddels hebben vele andere de training gevolgd en als positief ervaren.
De vereniging heeft natuurlijk ook diverse samenwerkingen met ondernemers lopen. Namen zoals; Runnersworld, Rocosport, Kooij-tweewielers allen op hun eigen gebied, met hun eigen specialisatie.
Tot slot een goede voorbereiding is van groot belang, onvoorbereid aan een Triathlon meedoen is geen aanrader. Dus heb je de wil en de drive om een keer deel te nemen aan een Triathlon en wil je een gedegen training volgen geef je dan op voor de Start2tri.
Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen naar: tvoudeveer@hotmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *