Clubkampioenschappen zwemvereniging Oude Veer

Afgelopen zondag 16 juni waren er weer de clubkampioenschappen in zwembad Den Krieck voor zwem- en waterpolovereniging Oude Veer. Dit is altijd vaste prik aan het einde van het seizoen, een onderlinge “zwem strijd” tussen de clubleden, met hulp van zwemvereniging EZV uit Enkhuizen en Aquawaard uit Heerhugowaard werden de series gezwommen voor de extra spanning. Aan het einde van de wedstrijd werden de tijden opgeteld om te kijken welke zwemmers er in de finale zouden zwemmen.

Er werden 4 finales van 100 wisselslag gezwommen. De finales werden gezwommen tussen de meisjes, jongens, dames en de heren. Bij de meisje werd Lotte Verbrugge de winnares. Marcel van de Berg was bij de jongens de snelste. In de finale van de dames was Lieke Hollander als snelste bij de finish en Jitse Dekker bij de heren.

Ook tussen de series door waren er een aantal gast zwemmers, om de kinderen op deze manier kennis te laten maken met het wedstrijdzwemmen. Hierbij zwommen bij de jongens, Ruud de Groote, Joppe de Vroone en Giovanni Kater, en bij de meisjes Nanou Ruitenburg, Heidi Stobbe en Mieke van de Berg mee. Zij zwommen al een hele knappe 25 meter.

Hierna werd het seizoen afgesloten in de kantine van zwembad Den Krieck met de prijsuitreikingen, want de afdeling wedstrijdzwemmen is in seizoen 2018-2019 de winnaar geworden in de competitie D3. En als laatste hebben was er een heerlijke Chinese maaltijd ter afsluiting.
Wil je een keer komen mee zwemmen met de afdeling wedstrijdzwemmen, dat kan! Kijk hiervoor op onderstaande link: https://denkrieck.nl/zwemsport-oude-veer/wedstrijdzwemmen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *