Het is weer zover, de 11 mannen van SV Kleine Sluis trekken de veters van hun voetbalschoenen weer strak aan, want ze mogen hun eigen heilige graal betreden tegen de 11 van ZAP Breezand. Deze wedstrijd is altijd wel een ietwat beladen wedstrijd, want van oudsher is het het competitieve wat dan de kop opsteekt tussen Anna Paulowna en Breezand.

Deze wedstrijden staan altijd bomvol spanning en goed voetbal en van tevoren is het lastig gokken wie er met de punten aan de haal gaat. Dus mensen, kom achter die tv vandaan, zet het bakkie koffie aan de kant, zeg de visite af, oftewel stop direct waar u mee bezig bent. Trek de schoenen aan en hop naar het sportcomplex van SV Kleine Sluis voor de wedstrijd der wedstrijden!

Bijkomend voordeel: de befaamde derde helft. Deze staat altijd garant voor een fantastische tijd met wederom de leiding over de muziek door DJ Marcel Meijer, die de sfeer erin houdt met dikke toppers van zijn draaischijven. Die derde helft is altijd heerlijk gezellig en zeer gebroederlijk. Lekker even de wedstrijd bespreken onder het genot van een verfrissend koude gele rakker in de ene en eventueel een lekkere bitterbal in de andere hand. Dus vanmiddag om 14.00 uur is het eerste fluitsignaal van de altijd geweldige Polderse klassieker.