G-judoka’s van De Uitkomst hebben succesvol toernooi

Op zaterdag 2 november organiseerde Dun Hong uit Den Helder alweer voor de tiende keer het jaarlijkse toernooi voor judoka’s met een beperking. Ook tien judoka’s van judovereniging De Uitkomst uit Anna Paulowna deden mee aan dit toernooi. Op de twee matten werd enthousiast en met veel plezier gestreden om de prijzen. Soms met wat hulp van een coach of scheidsrechter werd bepaald wie er als winnaar van de mat af ging.

Voor de judoka’s maakte dat eigenlijk niets uit, plezier in het spel stond voorop. Boy Prevos namens de judovereniging: “Ook met nieuwe deelnemers werd goed rekening gehouden. In de poule van Viggo en Lara zat Estelle, een jongedame die voor het eerst op de wedstrijdmat stond. Heel voorzichtig en sportief werd zij door onze kanjers de eerste beginselen van het wedstrijdjudo bijgebracht.”

Na in de pauze getrakteerd te zijn op een gevulde koek, een pakje drinken en ook nog wat chocolademunten kon de dag eigenlijk al niet meer stuk. Rond 15.30 uur was alle stof neergedwarreld en waren alle wedstrijden gespeeld. In de foto staan de uitslagen te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *