De Robin Hood van de Polder presteert weer goed

Afgelopen zaterdag heeft Sil Pater in Herentals (België) de 5e en tevens laatste lowlands shoot-out wedstrijd van het seizoen geschoten. Dit is een serie wedstrijden waar je na de kwalificatie in de eliminatieronde ook gewoon blijft door schieten als je verloren hebt in een soort van verliezers ronde. Daardoor ontstaat er uiteindelijk de meest eerlijke einduitslag.

‘S ochtends begonnen zij met de qualificatie, hier schoot Sil een totaal van 697 van de totaal te behalen 720 punten. Hiermee schoot hij zichzelf tot de 6e positie. In de middag werden de eliminatie ronde geschoten. De 1/16 en 1/8 finale won Sil eigenlijk vrij eenvoudig met een score van 147-131 en 146-141. 

De kwart- en halve finale verliep iets minder makkelijk en eindigde beide in een gelijke stand 146-146 en 147-147. Wat dan gebeurd is dat beide schutters één pijl schieten en wordt er gekeken welke het dichtst bij het midden zit. Deze won Sil beide glorieus.

In de finale moest Sil het opnemen tegen een sterke tegenstander, namelijk zijn teamgenoot, Mike Schloesser. Helaas was hij net even een maatje te groot en moest Sil genoegen nemen met de 2e plaats. Met deze einduitslag heeft hij zich uiteindelijk als 1e weten te plaatsen in de einduitslag voor de finale. Deze vind plaats op 8 september in Purmerend.

Wij wensen Sil ontzettend veel succes in die finale en natuurlijk doen wij hier dan verslag over. Sil, zet m op, Raakt Media is sowieso trots op je! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *