Dokev pakt groots uit bij 3de Kneesloop van dit jaar

Op zaterdag 7 september staat de 3de Remax Kneesloop editie van dit jaar op de agenda bij Atletiekvereniging Dokev.

Inmiddels organiseert Dokev de Kneesloop al 40 jaar en kunnen wij spreken over een begrip in de regio onder de hardlopers. En zoals het gezegde luidt “Wie jarig is trakteert”. En dus pakt Dokev deze editie extra leuk uit. Er zijn daarom, naast een verfrissing aan de finish voor alle deelnemers, enkele leuke extra prijzen te verdienen rondom het thema 40 jaar. Er zijn prijzen voor:

– De deelnemer met de leeftijd het dichtst bij de 40 kwartalen (10 jaar) op 7 september 2019 – De deelnemer met de leeftijd het dichtst bij de 40 jaar op 7 september 2019 – De deelnemer die bij de senioren op de 40e plaats finisht – De deelnemer die het dichtst bij de 40 minuten finisht

Daarnaast heeft de vereniging dit jaar over de drie Kneeslopen een klassement gemaakt per categorie. De overall winnaar heeft alle drie de Kneeslopen gelopen en is over die drie lopen als hoogste gefinisht.

Kortom leuke extra kansen op een podiumplaats. Blijf na afloop dus nog even om na te praten of om die extra prijs in ontvangst te mogen nemen.

Maar ook zonder kans op een podiumplaats is de Kneesloop natuurlijk mooi om je even sportief in te spannen. Het blijft altijd weer een uitdaging om de ronde uit te lopen of je tijd aan te scherpen. De tijden bij de langste afstand variëren van ruim binnen het halve uur tot ongeveer een uur, dus doe vooral lekker mee.

Atletiekvereniging Dokev nodigt alle lopers en toeschouwers weer van harte uit. De Remax Kneesloop is er voor jong en oud, leden en niet leden, iedereen is van harte welkom! De langste afstanden zijn 7,6 en 3 km en voor de jongere jeugd zijn er afstanden van 500 meter en 1 km. Voor de deelnemers op de kilometer zijn er prijzen te verdienen in twee leeftijdscategorieën, dus extra kans om in de prijzen te lopen.

Het parcours van de 7,6 km is het rondje Kerkweg, Kneesweg en Kneeskade. De overige afstanden starten op de Kneeskade, richting Oudesluis en keren op de helft van de afstand weer om en finishen op het punt waar gestart is. De prijsuitreiking voor de jeugd vindt plaats nadat de 3 en 7,6 km zijn gestart. De prijsuitreiking van de 3 en 7,6 km vindt na afloop plaats.

Inschrijven:

Inschrijving, start en prijsuitreiking zijn bij de Watersportvereniging aan de Kneeskade in Anna Paulowna. Inschrijven is vanaf 18.00 uur mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 voor de jeugd tot en met 15 jaar en € 5,00 voor 16 jaar en ouder.

Programma:

Start: Afstand: Leeftijd:  18.45 uur 500 m jeugd t/m 6 jaar  18.50 uur 1 km jeugd t/m 11 jaar  19.00 uur 3 km alle categorieën  19.00 uur 7.6 km alle categorieën 18.50 uur 1 km jeugd t/m 11 jaar  19.00 uur 3 km alle categorieën  19.00 uur 7.6 km alle categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *