Een beter spelend ZAP verliest door een effectief spelend Vitesse 22

Vandaag bleek het niet de zondag van ZAP te zijn. ZAP mocht ditmaal uit naar Castricum en aantreden tegen het elftal van Vitesse 22. Al heel snel gaf ZAP helaas de wedstrijd en dus ook de punten uit handen.

Na 10 minuten spelen was het namelijk Vitesse die met zijn eerste kans van de wedstrijd meteen de 1-0 wist te maken. Dit door toch iets wat knullig balverlies van de rechtsbuiten van ZAP. Nog geen vijf minuten later weer een aanval van Vitesse, wat volgens iedereen buitenspel was (ook de Vitesse-mensen). Het resultaat: 2-0. De scheidsrechter was onvermurwbaar en ondanks de vele protesten werd het doelpunt wel gerekend.

Vrije kans
Wederom binnen de vijf minuten was het raak voor Vitesse. Dit door slecht uitverdedigen van ZAP. Door dit slechte verdedigen was daar de vrije kans voor de spits van Vitesse, die er dankbaar gebruik van maakte en de 3-0 voor zijn rekening nam.

Feller spelend ZAP
Vlak voor de rust was er een overtreding door een speler van Vitesse die met rood het veld moest verlaten. Na rust stond er een feller spelend ZAP met veel balbezit, maar die op de een of andere manier weinig kansen wist te creëren. Vitesse wist dan ook simpel de aanvallen van ZAP te pareren.

Met negen spelers verder
Een kwartier voor tijd werd er wederom een speler van Vitesse met rood van het veld gestuurd na een zware overtreding. Vitesse moest met negen man verder. Maar ZAP wist ook het laatste kwartier tegen de negen spelers van Vitesse geen echte kansen te creëren. Al met al dus een terechte winnaar Vitesse 22 tegen een aanvallend onmachtig ZAP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *