Helaas niet het gewenste resultaat voor Sil Pater

Afgelopen dinsdag heeft Sil de kwalificatie geschoten van de wereld beker in Berlijn. Doordat hij iets te voorzichtig is geweest door de extreme winderige omstandigheden belande zijn eerste pijl helaas net buiten de scorende zone van het blazoen. Mentaal deed dit erg veel met zijn zelfvertrouwen waardoor hij uiteindelijk helaas niet het niveau heeft bereikt wat er zeker wel in zit. 
Met een score van 642 punten bezette Sil de 50ste plaats en kwam hij net 5 punten te kort om de 3de plaats in het team te bemachtigen. 

Woensdag kwam Sil in de 1/24 finale de nummer 6 op de wereldranglijst geplaatste Italiaan, Sergio Pagni tegen. Na een spannende strijd heeft hij deze wedstrijd echter gewonnen met 139-140. Helaas moest Sil daarna in de 1/16 finale zijn meerdere erkennen in Nico Wiener en verloor Sil met 139-145. Daardoor eindigde hij dit toernooi op een 17de plaats. 

Dit toernooi betekende het einde van het wereld beker seizoen voor Sil, en resulteerde in een mooie 20ste plaats in het algemeen klassement.

Het outdoor seizoen loopt nu op zijn einde, Sil heeft nog 1 wedstrijd staan voor het einde van deze maand in België tijdens de  Lowlands shoot-out mag hij nog een keer gaan vlammen zodat hij hopelijk in september in de Finale staat. Namens ons allemaal heel veel succes en hou ons op de hoogte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *