Jong ruitertalent zoekt sponsors om binnen 3 jaar hoogste niveau te bereiken

De jonge Lois Krijnsen uit Anna Paulowna, ze is nog maar 12 jaar, is een getalenteerde ruiter met ambitie in de Eventingsport. Dat is een dure hobby en daarom zoekt ze sponsors.

Lois Krijnsen legt uit: “Eventingsport is een discipline in de paardensport waarbij verschillende aspecten van de training aan bod komen. Eventing bestaat uit een dressuurproef, springparcours en een terreinparcours over natuurlijke hindernissen zoals boomstammen en sloten. Voor elk onderdeel krijg je punten en deze worden via een formule omgezet in een eindtotaal.”

Stoerste tak van paardensport
Eigenlijk is eventing de meest stoere tak van paardrijden, het is super afwisselend voor je paard en natuurlijk voor de ruiter. Het is veelzijdig en de ruiter moet alle disciplines correct beoefenen in een wedstrijd.
Lois rijdt met Mabel heel veel wedstrijden in Noord-Holland en daarbuiten.

Ruime punten op haar naam
Dit jaar heeft ze onder andere meegedaan met de NH Regiokampioenschappen indoor springen en heeft daar een succesvolle tweede plaats bemachtigd. Vorig jaar deed ze voor het eerst mee en zijn ze als derde geëindigd. Elke maand rijdt ze een wedstrijd springen en/of dressuur en ze heeft al ruime punten om door te stromen naar de volgende klasse, van B naar L-klasse.

Les van topinstructeur
In de eventingsport is Lois pas begonnen met Mabel. “Ik heb sinds oktober om de week cross- en springles van internationale topinstructeur Rom Vermunt. Dat is een zeer gevestigde naam in de paardensport. Hij heeft al heel veel ruiters op internationaal niveau gebracht.”

Indoorcrossen
Om kennis te maken met de Eventingsport heeft ze tevens crosstraining gehad van John Maarse en is ze daarna begonnen met indoorcrossen en doet ze mee met de NH winter eventingcup. Bij de twee indoorcrossen heeft ze zich als tweede geplaatst. En rijdt ze 14 maart de finale. Lois heeft als doel om binnen drie jaar Z-Eventing te rijden. Daarvoor traint ze vijf keer per week: dressuur, springen, crossen, longeren en vrijrijden.

Uw logo door heel Nederland
Voor sponsoren zijn er mogelijkheden. Zo kunt u uw logo op de achterkant van de trailer van Lois laten plaatsen. Deze rijdt door heel Nederland. Of uw naam wordt zichtbaar gemaakt op YouTube, Facebook of Instagram in de posts. Dit gebeurt in elk geval na elke wedstrijd.
Als laatste zou u uw bedrijfslogo kunnen laten drukken op de mouw van een shirt van Lois die ze draagt met de wedstrijden. De kosten van sponsoring bedragen 100 euro per jaar. Met dit bedrag draagt u bij aan het financieren van wedstrijden, kleding en bescherming van ruiter en pony, clinics, trainingen en het vervoer ernaartoe.

Meer weten? Stuur een mail naar brigittakrijnsen@icloud.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *