Kleine Sluis D1 heeft een bijzonder goed en gezellig seizoen achter de rug, met tal van extra leuke activiteiten. Op het veld werd er elke week keihard gebikkeld, daaromheen werden vele anderen dingen samen als team ondernomen.

Vorige week met de winst tegen ZAP voelde het al een beetje alsof de competitie gewonnen was, maar met de winst van deze zondag was het zeker: zij zijn KAMPIOEN!!

Dit weekeinde tegen DSO werd de kampioenswedstrijd en begon wat onzeker: Kleine Sluis wist wat er op spel stond en de spelers waren in het begin de zenuwen niet helemaal de baas. Na een korte drinkpauze en een oppepper van trainer Melania, die dit keer voor éénmaal als coach fungeerde, werd het andere koek. De tegenstander werd in het tweede deel van de eerste helft volledig weggespeeld, waardoor er in de rust een ruime marge was ontstaan.

Na de rust kwamen er wat slordigheidjes in het spel en kwam de tegenpartij nog wat terug. Het verschil bleek echter groot genoeg. Een eindstand met een verschil van 10 punten: 26-16. Zo’n groot verschil werd nog niet eerder behaald tegen dit team!

Het resultaat van deze periode is sowieso erg knap: het was een pittig zware poule waarin de meiden van Kleine Sluis dus als beste uit de bus zijn gekomen. Ten opzichte van vorige periodes en vergeleken met de andere D teams is de D1 van Kleine Sluis zichtbaar sterker geworden. De stand van deze laatste wedstrijd geeft dat ook mooi weer. De coaches zijn superblij en trots op hun team!