Sport in de Polder viert hoogtij

Nadat Raakt Media al had gemeld dat wij hier in de Polder een geweldige handboogschutter hebben en handbaltalent, hebben wij natuurlijk ook een topjudoka, voormalig Olympisch roeier en nog vele andere goede sporters hebben wij nu ook een handbalster met een zilveren plak in the pocket na het European Youth Olympic Festival handballen Dames U17.

Kim Molenaar van ZAP Breezand presteerde fenomenaal op het WK. Kim vertrok enkele weken geleden richting het toernooi met haar mede teamgenoten om daar een zeer goed toernooi te spelen want ze bereikte daar de finale tegen het ijzersterke handbal land Frankrijk. Die finale was ongekend spannend want de eerste helft was er een voorsprong van 12-9, maar in de tweede helft kwam Frankrijk op stoom en waren ze net een maatje te groot. De wedstrijd werd door Frankrijk gewonnen met een nipte 21-23.

Kim was in deze wedstrijd zeer sterk en verzilverde ook gewoon alsof het de normaalste zaak van de wereld was 2 penaltys en schoot raak van afstand. om vervolgens in de tweede helft nog flink te scoren. De meiden hebben geknokt voor wat ze waard waren, helaas was het net niet genoeg. Al met al kunnen ze terugkijken op een geweldig toernooi. Kim is dit toernooi topscorer geworden met maar liefst 38 goals!!

Kim heeft ondertussen alweer een avontuur in Slovenië erop zitten daar speelde zij het EK van 31 juli tot en met 12 augustus, helaas moest zij door een blessure vroegtijdig haar EK beëindigen. Des al niet te min willen wij van Raakt Media deze topper even in het zonnetje zetten! Kim wij zijn beretrots op jou, blijf zo doorgaan! Uiteraard blijven wij Kim volgen in haar Handbal avonturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *