Swim to Fight Cancer Hollands Kroon uitgesteld

De organisatie van Swim to Fight Cancer Hollands Kroon heeft een moeilijke, maar verstandige beslissing moeten nemen. Het zwemevenement waarmee in 2018 maar liefst 80.000 euro werd opgehaald voor onderzoek naar kanker zou dit jaar een vervolg krijgen, maar is gezien de huidige situatie rond het coronavirus verplaatst naar 2021.

Projectleider Jordy Vlaming: ‘We hadden er de laatste weken al een klein beetje rekening mee gehouden, maar het was moeilijk om de definitieve beslissing te nemen. Helaas, maar gezondheid van zowel de deelnemers, de organisatie en het publiek is vele malen belangrijker.

Wij voelen ons op dit moment niet prettig bij het actief werven voor ons doel en we willen dit ook niet van onze deelnemers vragen. Eenieder zal zich eerder focussen op hoe je na de coronacrisis alles weer op de rit krijgt.

Voor iedereen is het ontzettend jammer, er waren deelnemers en sponsors die zich al hadden aangemeld. Het goede nieuws is dat we de komende maanden hard door zullen werken om van de editie Swim to Fight Cancer Hollands Kroon 2021 een nog groter succes te maken. In de tussentijd, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.’

Zodra een nieuwe datum bekend is, ontvangen de sponsors en deelnemers van 2018 en degene die zich al opgegeven hadden voor 2020 een email met informatie over Swim 2021. Verder wordt iedereen op de hoogte gehouden via de media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *