Verdiende overwinning van ZAP op Haarlems Schoten: 4-2

ZAP kwam niet sterk uit de startblokken deze middag. Vanaf de aftrap kregen de voetballers van Schoten uit Haarlem direct de kans op 1-0, maar Devlin van den Bosch van ZAP uit Breezand wist dat te voorkomen. Na 10 minuten was het dan toch 1-0 voor de heren van Schoten.

Het balverlies op het middenveld van ZAP werd door Schoten direct afgestraft. Na een half uur een vlot lopende aanval van ZAP kopte Edo Krijger schitterend in. Tien minuten later kreeg ZAP een terechte penalty. Robin Schouwvlieger benutte dit buitenkansje en het werd 2-1 voor de mannen van ZAP.

Heer en meester
Na de rust kwam het team uit Breezand matig uit de kleedkamer. Dat resulteerde direct in een 2-2. Hierna ging ZAP toch weer voetballen en was het team heer en meester.
Stijn Buik scoorde via een kopbal 2-3 voor ZAP. Even later was er een corner van Freek Vrenegoor, die door een speler van Schoten in eigen doel werd geschoten. Het resultaat: 2-4 voor ZAP.

Goed keeperswerk
Hierna waren er nog wel kansen voor de Breezandse voetbalclub om de score te verhogen, maar mede door goed keeperswerk van Schoten bleef het slechts bij een 2-4.
Al met al een terechte overwinning van ZAP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *