Vermaire-ZAP handbal toernooi

Op zondag 25 augustus organiseert handbalvereniging ZAP-Breezand voor de 48 ste keer haar handbaltoernooi, genaamd Vermaire-ZAP handbaltoernooi. Traditie getrouw wordt dit toernooi één week voor aanvang van de handbalcompetitie gehouden. De schoolvakanties zijn voorbij en de trainingen beginnen langzaam weer. Dit toernooi is een mooie gelegenheid om weer aan elkaar te wennen of aan de nieuwe trainer of de coach. Ook voor de scheidsrechters een ideale gelegenheid om hun spelregelkennis weer even op te halen. Vanaf 10.00 uur tot 14.30 uur zijn  de teams op 6 velden sportief bezig om de vakantie kilootjes kwijt te raken. Van b tot f- jeugd, verdeeld over 6 poules. Voor de poule winnaars zijn er mooie bekers te winnen. In de kantine kan men de inwendige mens versterken. Toeschouwers zijn de gehele dag welkom. In de Zwaluwvluchthal worden oefenwedstrijden gespeeld door B en C-jeugd. Dit alles vindt plaats op de velden van s.v. ZAP te Breezand en in de Zwaluwvluchthal.

Teams van de volgende verenigingen doen mee aan het toernooi: DSO Den Helder, Geel Zwart ‘t Zand, Schagen, Kleine Sluis, DWOW uit Wieringerwerf, Petten  en het organiserende ZAP uit Breezand.

De toernooiorganisatie kan nog scheidsrechters gebruiken voor het toernooi. Aanmelden op de toernooidag of liefst eerder op 06-46149205 (Hans van Tongerlo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *