Voetballers JO11-1 van ZAP Breezand leren en genieten tijdens teambuildingsochtend

Voetbalteam JO11-1 van ZAP Breezand heeft nu al een goed begin van het seizoen. De zeven bekerwedstrijden zijn namelijk door de jongens afgesloten met een mooie gedeelde eerste plek. Helaas niet het juiste doelsaldo om als kampioen de bekerronde af te sluiten. Deze wedstrijden zijn een hele goede voorbereiding geweest voor de wedstrijden die nog komen. 

De eerste bekerwedstrijd thuis tegen VVS werd een gelijkspel en uit bij LSVV een verliespartij. Maar daarna begon de motor bij JO11 te lopen, want ze eindigden de vijf wedstrijden erna allen met winst. En vooral de wedstrijd thuis tegen VIOS was een perfecte wedstrijd, daar zat echt alles in. Goede combinaties, honderd procent inzet, prachtige uitgespeelde doelpunten en samen verdedigen zoals alleen Ajax en Barcelona dat doen. Torenhoge druk zetten en gelijk de tegenstander vastzetten. Een mooie teamprestatie! Dit smaakt naar meer voor de spelers, ouders en de coaches.

Een goed draaiende motor heeft natuurlijk goede olie nodig. De JO11-1-voetballers dachten dit weekend vrij te hebben vanwege de herfstvakantie. Maar die vlieger ging niet op, want hun trainer Jeffrey had andere plannen. Zo’n vrije zaterdag leek hem ideaal om een teambuildingsochtend te houden. Dit om het team nog beter te laten draaien en het echte samengevoel vast te houden en te vergroten. 

Samenwerken en vertrouwen

De ‘mannen’ begonnen uiteraard met voetballen; rondo’tje, afwerken op doel en partijvormpjes. Na het voetballen een korte pauze om even een lekker glas koude limonade te drinken. En hup, weer verder werken aan de fysieke vaardigheden en het samenwerken en vertrouwen. 

De bokshandschoenen gingen aan en gaan! Deze enthousiaste groep houdt van voetballen, maar ook van andere sporten. Dat heeft vast alles te maken met het feit dat hun trainer in het dagelijks leven gymleraar is. Het was behoorlijk zweten voor de kinderen. Maar het mooiste was dat er goed om elkaar werd gedacht. 

Wie ben ik’

Na die intensieve ochtend lekker onder de douche, omkleden en gezamenlijk nog wat eten in de kantine. Dit was mede mogelijk gemaakt door de trainers, coaches en Raakt Media. Nadat de buikjes vol zaten, eindigde de dag met het spel ‘Wie ben ik’. Twee teams tegen elkaar, raden welke naam er op het hoofd stond geplakt. Niet alleen bekende voetballers, YouTubers en personen, maar ook familieleden. 

Raakt Media is heel benieuwd naar het verloop van de competitie! Het ziet er tot nu toe goed uit, maar vergeet niet de wijze woorden van de trainer: ‘onthoud goed, teamprestatie voorop’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *