Voetbalseizoen 2019/2020 van start!

Aankomend weekend start de voetbalcompetitie weer. Op alle voetbalvelden barst het voetbalgeweld weer los, en worden de grasmatten weer intensief belopen door de schoenen met noppen eronder.

Voor ons hier in de Polder betekent het dat voetbalvereniging ZAP, SV Kleine Sluis en SV Wieringerwaard weer gaan beginnen aan hun seizoen. Dit seizoen komen de clubs ZAP en Kleine Sluis elkaar weer tegen met het eerste team van de clubs, aangezien Kleine Sluis vorig seizoen promoveerde naar de tweede divisie. Dat betekent dus weer de ouderwetse strijd die gaat losbarsten tussen de twee clubs van de Polder. Deze derby´s staan garant voor een brok spanning, gezonde concurrentie maar bovenal gezelligheid.

Raakt Media zal uiteraard weer op haar online kanalen aangeven wanneer de thuiswedstrijden zijn van ZAP en Kleine Sluis en wie de tegenstander zal gaan zijn. Dus blijf daarom lekker Raakt Media in de gaten houden, want ook de uitslagen zullen wij gaan vermelden. Wij wensen de clubs van de Polder veel succes, geen blessureleed en hou het netjes en sportief.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *