ZAP 1 wint met grote cijfers van West Frisia 1

Vandaag was het voor het publiek frisjes om de wedstrijd te gaan aanschouwen, maar het spel daar in tegen was alles behalve saai! ZAP begon zeer sterk aan het duel tegen West Frisia uit Enkhuizen. Al vrij snel in de wedstrijd was het ZAP die met 2-0 voor kwam te staan. Na sterke acties waren het Stijn Buik en Mike Vink die de eerste 2 doelpunten mochten maken. Na deze sterke start waren er via Mike en ook Nick Molenaar nog kansen op meer. ZAP won vooral de slag op het middenveld, hier was ZAP deze wedstrijd heer en meester. De tegenstander West Frisia moest het vooral hebben van lengte bij de corners.


Na rust kwam ZAP op de 3-0 door Marvin la Croes. Tot overmaat van ramp voor West Frisia werd het ook nog eens 4-0, dit door een eigen doelpunt uit een corner. Het slotakkoord van deze wedstrijd was voor eerdere doelpunten maker Mike Vink die mocht voor de 5-0 tekenen.

Al met al was het een prachtige zondag voor ZAP 1, die door de winst van vandaag weer wat stijgt in het klassement. Vandaag was er natuurlijk ook weer een pupil van de week en ditmaal was dat Giel Tiel, Giel speelt in het team JO11-1 van ZAP. Onlangs werd dit team heel knap kampioen, dit zal wellicht de mannen van ZAP 1 vandaag vleugels hebben gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *